Uitslag afdelingsconcours

De eerste uitslag van het afdelingsconcours is gemaakt door compuclub. Het is niet helemaal goed gegaan. Bekijk de uitslag goed en stuur de reclames in. Een mededeling aan de verenigingen over deze eerste uitslag:

Bergeijk 16 mei 2018

Aan de verenigingen van afdeling Oost-Brabant.

Het eerste afdelingsconcours 2018 is vervlogen. Ook de eerste uitslag die gemaakt is door Compuclub. Veranderingen geven in het begin altijd problemen. Men moet wennen aan de wijzigingen. Het probleem dat niet iedereen in de voorlopige uitslag stond is:
1 een D bestand was niet/of tijdig ingeleverd.
2 niet iedereen had niveau 1 ingevuld.

Compuclub kijkt bij het automatisch inlezen naar niveau 1 voor de voorlopige uitslag. Dit omdat alle verenigingen die met compuclub werken niveau 1 als verenigingsniveau hebben. En deze komt dan meteen op de site van compuclub te staan. Voor de officiële uitslag wordt daarna naar een hoger niveau gegaan, bijvoorbeeld niveau 8 afdeling.

Dus er moest nog al wat gerepareerd worden. Op dinsdag avond kon ik de officiële uitslag op de site van de afdeling zetten Kijk deze eerste uitslag goed na en uw opmerkingen, en reclames, hoor ik dan graag snel. Zie hiervoor de instructies. We kunnen dan met compuclub alles voor de tweede uitslag repareren. Maak dus in de vereniging een niveau 1 aan. Daarin hoeven alleen het aantal duiven in te staan als u dit niveau niet gebruikt voor het onderlinge concours.

Maak een D*. en W*. udp bestand aan met alle niveaus.
Na de verwerking van de reclames, meestal de week na de vlucht op dinsdag, worden de uitbetaallijsten gemaakt. Deze worden niet meer gemaild maar kunt u vinden op de site van compuclub. Hiervoor moet u inloggen als vereniging. De gelden worden normaal als andere jaren via incasso verwerkt.

Met vr.gr. Namens de Commissie Afdelings Concoursen
Jan Antonis