Vliegprogramma 2020

Er is een (voorlopig) vliegprogramma gemaakt:

Zat 23-5-2020    Ittervoort*         (groen/bruin)
                          Gronsveld*        overige kleuren
Ophaalroute 1 op vrijdag avond, 22 mei a.s. vrachtprijs 44ct p/d

Di 26-5-2020      Ittervoort*         (groen/bruin)
                           Gronsveld*       overige kleuren
Ophaalroute 1 op maandag avond, 25 mei a.s. vrachtprijs 44ct p/d

*We hebben een dubbele aanloop. Daarin is bovengemelde keuze gemaakt, mocht een loskleur voorkeur voor de andere losplaats hebben dan kan dit, mits dit met de complete kleur, dus niet per losse cc gedaan wordt. We willen de kleuren bij elkaar houden om de werkzaamheden bij eventueel overladen zo beperkt mogelijk,  in zo’n beperkt mogelijke tijd en met zo min mogelijk personen uit te laten voeren conform de gestelde richtlijnen. (wil een loskleur van plaats wisselen dient dit voor woensdag 20 mei 20uur bij de afdelingssecretaris gemeld te zijn)

Zat 30-5-2020   Gronsveld
Ophalen vrijdag 29 mei, route 1 vrachtprijs 44ct p/d

Di 2-6-2020         Gronsveld***
Ophalen maandag 1 juni, route 1 vrachtprijs 44ct p/d
*** Doorgang van de midweekse africhting op di 2-6-2020 vanuit Gronsveld is afhankelijk van de deelname op dinsdag 26-5-2020. Is er dan onvoldoende animo, is er de mogelijkheid dat deze africhting niet door gaat, dit zal dan tijdig gecommuniceerd worden.

Zat 6-6-2020      Gronsveld
Ophalen vrijdag 5 juni, route 1 vrachtprijs 44ct p/d

Dit zijn de plannen voor de komende weken. Mochten we België in mogen dan zullen we die switch zeker gaan maken. Momenteel zijn daar toe nog geen definitieve vooruitzichten, zodat we in de huidige vorm aan zullen gaan vangen. Wel  hopen we op korte termijn op meer duidelijkheid met betrekking tot de oorspronkelijke lijn België/Frankrijk, anders is er nog de mogelijkheid te switchen naar Duitsland, maar over deze ontwikkelingen zullen we u dan komende periode wanneer het zover is wel gaan informeren.

Indien er vragen zijn over het inmanden betreffende Corona door iemand van buiten de duivensport, graag contact opnemen met de contactpersoon voor Corona zaken: Geert Schuurmans (e-mail is: schuurmans.g@planet.nl).

Andere Corona gerelateerde vragen graag aan Geert Schuurmans en/of Ron Hanegraaf stellen aub.

Succes met de africhtingsvluchten.
Bestuur Oost-Brabant