De belangrijkste punten voor de afdelingsconcoursen.
De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden gemaakt door Compuclub.

Ledenbestand

Compuclub gebruikt het NPO ledenbestand. Zorg daarom dat het NPO ledenbestand voor 1 april hetzelfde is als het ledenbestand in de verenigingscomputer. Download dus voor aanvang van het vliegseizoen het laatste ledenbestand van de NPO. Voor de Nationale inkorfcentra zorg dat ook in uw computer het laatste ledenbestand van de afdeling er in zit, vooral als er leden in komen manden van andere verengingen.

Insturen bestanden vluchten

Lees de instructies goed t.a.v. het insturen van de D* en W* udp bestanden.

Instructies en mededelingen voor de afdelingsconcoursen

Zorg dat alle werkers in de vereniging hiervan op de hoogte zijn. Als de aangewezen persoon er niet is dat dan toch alles op tijd verwerkt kan worden. Voor de fondvluchten zijn er ook nog de instructies voor de inkorfcentra fond. Zie hiervoor deze instructies.

Uitslagen.

De voorlopige uitslagen staan meteen nadat alle bestanden zijn ingestuurd op de site van Cumpuclub. Zodra de Commisie Afdelingsconcoursen de definitieve uitslag ontvangt, komt deze zo spoedig mogelijk op de site van de afdeling. De uitslagen per vlieggebied voor de Nationale Kampioenschappen staan uitsluitend op de site van de Compuclub.

Informatie

De instructies en mededelingen voor de afdelingsconcursen worden naar de verenigingen gestuurd en komen op de website.

ZK ringen

Nabestellingen van gewone ZK ringen en Goud-ZK dienen via de verenigings ringenadministrateur rechtstreeks bij de NPO gedaan te worden. Dit alles tot de voorraad op is.