Update start vliegseizoen

De actuele ontwikkelingen stellen ons in staat om volgens planning te starten met het vliegseizoen 2021. Wel gelden de volgende bepalingen en voorbehouden.

 1. Volg ten allen tijden de instructies op van de overheid zoals 1,5 meter afstand houden van anderen en het naleven van de hygiëne voorschriften zoals vaak en goed handen wassen.
 2. Bij klachten blijft U thuis en laat U zich direct testen.
 3. Het COVID-19 Protocol 1.1; Inkorven, vervoer, lossen en afslaan tijdens coronacrisis, voldoet aan de Covid regels van de overheid en stelt ons in staat om veilig met onze duiven te spelen.
 4. Verenigingen dienen ervoor te zorgen dat alle liefhebbers op de hoogte zijn van alle voorschriften van het Covid-19 Protocol 1.1
 5. Alle voorschriften van het Covid-19 Protocol 1.1 dienen ten allen tijden strikt en volledig te worden nageleefd en te worden gehandhaafd door de centrumleiders.
 6. De inkorflokalen dienen gekeurd te zijn door de afdeling en te voldoen aan de bepalingen van het Covid-19 Protocol 1.1
 7. De horeca faciliteiten van de inkorflokalen zijn gesloten.
 8. De avondklok dient strikt te worden nageleefd. Alle liefhebbers dienen voor 22:00 thuis te zijn.
 9. De afdelingen zullen hun ophaalroutes aan moeten passen zodat alle liefhebbers voor 22:00 thuis kunnen zijn. Afdelingen zullen dit moeten invullen en dienen de mogelijkheden of onmogelijkheden te communiceren naar hun leden.
 10. Ieder liefhebber moet voor zichzelf besluiten of hij of zij wenst deel te nemen.
 11. De actuele Covid situatie zal op de voet worden gevolgd in de komende periode waarbij aanpassingen nadrukkelijk niet zijn uitgesloten.
  Het NPO bestuur